nov 10
eTwinning
Vorig jaar werkten de leerlingen van 1.2 aan het eTwinning project ‘The Art Book’. Tijdens het project werkten ze samen met CEIP Vialfàs, een school uit Mallorca. Mevr. Ilse Delo van onze school en mevr. Joana Aina Pol uit CEIP Vialfàs, de school uit Mallorca werkten samen met de leerlingen aan een kunstproject. We maakten kennis met enkele kunstenaars uit Mallorca en Spanje. De leerlingen in Mallorca kregen een leuk filmpje te zien over de Belgische kunstenaar René Magritte, gemaakt door de leerlingen. Na de kennismaking met de kunstenaars kropen we zelf achter een schildersdoek om onze eigen kunstwerken te maken.

​Met dit leuke project zijn we in de prijzen gevallen! Op 5 oktober mocht Mevr. Ilse Delo naar Gent om het Belgische kwaliteitslabel in ontvangst te nemen. De leerlingen waren er super blij mee. Vorige week kregen we ook het goede nieuws dat we ook een Europees kwaliteitslabel hebben gewonnen.

Op de foto’s zie je de enthousiaste leerlingen van de 2 scholen met hun kwaliteitslabel. Dit project is nu afgesloten, maar er is er al een nieuw aan het ontstaan. Meer info hierover zal er regelmatig op de Facebook​ pagina van de school komen.​​

ID1.jpg 
ID2.jpg